Aineiston toimitus

Tilaa näyttävät tuotteet ja tulosteet aineistollasi painettuna. Meiltä myös logon ja aineiston suunnittelu avaimet käteen periaatteella! Verkkokaupan minimitilaukset; lämpöpainatus 5kpl, silkkipainatus 50kpl, brodeeraus 25kpl, DGT 25kpl. Isommissa määrissä voit jättää myös tarjouspyynnön, jolloin katsotaan hinta kohdalleen juuri sinun aineistoilla.  Tässä muutama vinkki, jolla pääsemme parhaimpaan lopputulokseen;

 

Muista lisätä verkkokauppaan oikea määrä painatuksia.  Jos olet tilaamassa esimerkiksi 10kpl t-paitoja, joihin tulee sekä rinta,- että selkäpaino, lisää myös toivomasi painatukset ostoskoriin "merkkaus" tuotekategoriasta, esimerkiksi -> 10kpl lämpösiirto 1-väri pieni paino + 10kpl lämpösiirto 4-väri iso paino. Kerro tilauksen yhteydessä kassan "tilauksen lisätiedot" kohdassa, mihin toivot painojen sijoittuvan. Yleisimpiä painatuksien paikkoja ovat vasemmalle rintaan, selkään lapojen väliin, helmaan eteen tai taakse, olkapäähän tai hihaan pystyyn. Katso mallikuva alta. Kassan "tilauksen lisätiedot" kohdassa voit liittää tilaukseen yhden painoaineiston . Mikäli tilaukselle liittyy enemmän kuin yksi aineisto, lähetä kaikki aineistot tilausnumeron kera sähköpostiin myynti(a)brandpa.fi . Arvioimme jokaisen tilauksen painatuksen soveltuvuuden ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä olisi ehdottaa sinulle parempi vaihtoehto painatukseen.     

         

Paino ja brodeeraus aineistot:  

- Vektoroitu PDF tai EPS

- Värit CMYK

- Teksti konvertoituna tai toimita käyttämäsi fontti tilauksen yhteydessä

Mikäli aineisto ei ole suoraan painokelpoinen, veloitamme aineiston käsittelystä aiheutuneet kulut voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme asiakkaalle ennen veloituksen syntymistä. Huomioithan, että ilman reklamaatioon johtavaa virhettä, painetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (kuluttajasuojalaki 15.12.2000/1072, 16§ 6 luku).


Verkkokaupan tilauksen yhteyteen pystyy liittämään yhden painoaineiston. Mikäli tilaukselle liittyy useita aineistoja, lähetä ne kaikki kerralla verkkokaupan tilausnumeron kera sähköpostiin myynti(a)brandpa.fiTulostusaineistot tekstiileihin, printtiin ja suurkuviin:  

Painoaineisto on oltava riittävässä laadussa, mielellään 300 resoluutiossa. 1:1 koossa minimi 72ppi voi myös riittää, mutta ei välttämättä takaa parasta mahdollista laatua tai muokattavuutta. Aineistojen fontit on muutettava viivoiksi tai jos et osaa tehdä tätä, ilmoita/toimita haluttu fontti. 

Tiedoston on oltava valmiiksi halutussa tulostus koossa ja mikäli sinulla on useampi suurkuvatuloste aineisto, toimitathan jokaisen aineiston erillisinä aineistoina. Jättikokoisissa täysin vektori aineistoissa aineiston voi poikkeuksellisesti toimittaa 1:10. Suosittelemme CMYK-väriprofiilia, RGB-väriprofiilissa osa väreistä voi vääristyä tulostaessa. 

-PDF tallennus väriprofiili; Coated FOGRA 39

Pääsemme usein hyvään lopputulokseen myös ilman profilointia, kunhan värimaailma on CMYK. 

Tulosteissa emme suosittele pantone värejä, sillä ne eivät toistu samalla tavalla, kuin näytöllä. Ilmoita käyttämänne värit CMYK arvoina tai # koodina siinä määrin, kun ne ovat tiedossanne.

ÄLÄ tee aineistoon valmiita leikkuumerkkejä. Jätä sen sijaan aineiston reunoille taustaan riittävästi tyhjää tilaa siten, ettei tekstit ja objektit tule liian lähelle reunaa. Lopuksi lisää aineiston tilaus koon korkeuteen ja leveyteen 6mm ylimääräistä leikkuuvaraa siten, että tällä alueella on pelkästään taustaa. Tällöin aineistosta leikkaantuu leikkuuvaraa pois ympäriinsä ja pystymme määrittelemään leikkaukset ko. tuotteen tuotantolinjalle sopivaksi. Tämä on ainut aineiston käsittely, joka kuuluu tilauksen hintaan. Suosittelemme aineiston luontia esimerkiksi seuraavilla ohjelmilla; Adobe illustrator (eps. pdf.), Adobe photoshop (psd. pdf.), Corel Draw (eps.), Freehand MX (eps.). Emme suosittele aineistojen luontia Adobe Indesign ohjelmalla (aiheuttaa lähes poikkeuksetta lisätyötä tulostukseen).Mikäli aineisto ei ole suoraan painokelpoinen, veloitamme aineiston käsittelystä aiheutuneet kulut voimassa olevan hinnastomme mukaisesti . Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme asiakkaalle ennen veloituksen syntymistä. Huomioithan, että ilman reklamaatioon johtavaa virhettä, painetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (kuluttajasuojalaki 15.12.2000/1072, 16§ 6 luku).


Verkkokaupan tilauksen yhteyteen pystyy liittämään yhden painoaineiston. Mikäli tilaukselle liittyy useita aineistoja, lähetä ne kaikki kerralla verkkokaupan tilausnumeron kera sähköpostiin myynti(a)brandpa.fi